REPREZENTANT ENERGETIX | DETOXAMIN ZEOLIT ACTIVAT AUSTRIA| PANACTIVE | MAGNAWELL - ROMANIA
DETOXAMIN BASIC - ZEOLIT ACTIVAT TMA PRIN NANOTECHNOLOGIE - ANTIOXIDANT NATURAL 100%
RECOMANDARI Dr. SLAVKO IVKOVIC
BIJUTERII MAGNETICE TERAPEUTICE ENERGETIX GERMANIA
MAGNAWELL ROMANIA ( MAGNOFLEX) SILVER - BANDAJE MAGNETICE TERAPEUTICECU FIR DE ARGINT GERMANIA
PANACTIVE AUSTRIA 
DETOXAMIN - ZEOLIT ACTIVAT AUSTRIA
TRANSPORT GRATUIT POSTA ROMANA
 Detoxamin -Official Website TERAPIA-ROMANIA.RO REPREZENTANT  ENERGETIX ROMANIA


 
REPREZENTANT ENERGETIX 
 DETOXAMIN ROMANIA  ®
 
Official Website
0743-019108
Comenzi si informatii
0743-019108 
 
 TRANSPORT GRATUIT
 POSTA ROMANA
 Livrare 3- 5 zile
 
TRANSPORT RAPID
FAN CURIER
Livrare1- 3 ZILE  
 la domiciliu 24,10 lei
 
 
 
DETOXAMIN AUSTRIA
zeolit activat TMZA
 
 
 
 
PRODUCATOR :  DETOXAMIN  - Panaceo International Active Mineral Production GmbH  Finkensteinerstr. 5, A -9585, Godersdorf, Villach, AUSTRIA
DISTRIBUITOR EXCLUSIV ENERGETIX GRUP Franz-Kirsten-str. 1,55411 Bingen Germany
 
 

 
 
 

 

 
 
 
 Reprezentant
Energetix Romania ®
0743-019108
 
 
 
 

 
 
MASCA PREMIUM ANTISTREES - ANTIINBATRANIRE 
 COD : 2040
pret: 99 € comanda

MASCA PREMIUM ANTISTREES - ANTIINBATRANIRE  COD : 2040
 

Dimensiuni : L= 29 cm , l=12cm

Partea exterioara : blue natural skin protect fleece ( lana naturala albastra)

Structura magnetica : strat terminc , 3 magneti circulari FLEX de 440 Gauss fiecare  si 4 magneti semicirculari FLEX de 440 Gauss fiecare

Partea inferioara : Tesatura speciala, unica, din lana si fire de bambus, produsa de laboratoarele Magnoflex Germania.Milioane de celule minusculecu aer asigura o izolare optima a caldurii.

Este recomandat pentru  dureri de cap, migrene, insomnii, stress, alergii, alergie la fan, usturime la ochi, si lacrimarea ochilor, curgerea sau congestionarea nasului, migrene, probleme ale sinusurilor, sinuzita, probleme de circulatie, tulburari nervoase, dureri in zona gatului si a ochilor. De asemenea se recomanda in special doamnelor, ajutand la atenuarea ridurilor.


Instructiuni spalare: Spalati manual cu un detergent usor la 30 grade celsius.

Fixare : cu o ajutorul unei centuri elastice se incheie cu scai in spatele capului.
 
Fixare: Cu o centura elastica ce se incheie cu scai peste zona spatelui ce prezinta probleme.
 
Orice utilizator poate stabili cand si pentru cat timp doreste sa utilizeze Magnoflex. In cazul afectiunilor cronice si a cazurilor rezistente la terapie este recomandata o durata medie de tratament de 6 saptamani. Dupa remedierea afectiunilor ar trebui continuata folosirea bandajului Magnoflex. Acest lucru este recomandat si atunci cand numai dupa cateva ore sau zile se constata o imbunatatire considerabila a starii generale.

Se recomanda consumarea sistematica de lichide (cea. 2 litri de apa zilnic). Apa este un dipol electric si prin aceasta un mediu suport pentru bandajul Magnoflex.

Produsele Magnoflex sunt destinate unei utilizari de durata.

EFECTE

Ca efecte pozitive ale campurilor magnetice sunt cunoscute:
Protectie impotriva razelor geotectonice si electronice (electrosmog), efect temperant respectiv de echilibrare a temperaturii, vitalizarea corpului si spiritului, scurtarea perioadelor de convalescenta, vindecare mai rapida a ranilor, cresterea generala a randamentului, aproape dublarea duratei de diviziune celulara, accelerarea circulatiei sanguine, dilatarea vaselor, irigare mai buna, cardioprofilactic, profilaxia trombozei, (prevenire), imbunatatirea metabolismului, cresterea numarului de globule rosii si leucocite, cresterea continutului de oxigen din sange, reducerea colesterolului si a trigligeridelor, echilibrarea nivelului hormonal (melatonina), curatarea si optimizarea echilibrului ionic, eliberarea de blocade dureroase si tensionarilor.

Efecte secundare:
Magnoflex - terapie pe baza de camp magnetic nu are efecte secundare si poate fi folosita fara pericol si in cazul copiilor. La persoanele hipersensibile resp. a proceselor inflamatorii existente se poate ajunge la o "inrautatire preliminara" sau o nervozitate. Acest lucru trebuie in principiu tratat ca fiind un semn pozitiv; se recomanda totusi ca in astfel de cazuri sa se inceapa terapia pe baza de camp magnetic Magnoflex "pe furis", adica Magnoflex - terapie pe baza de camp magnetic ar trebui folosit zilnic pentru scurt timp resp. pentru numai cateva ore, urmand ca apoi sa se creasca putin cate putin durata de folosire.

INDICATII IMPORTANTE

In cazul proceselor inflamatorii acute, de ex. curgeri de sange, produsele Magnoflex se vor folosi abia dupa 3-4 zile. In timpul folosirii starea pielii acoperita ar trebui verificata cel putin o data pe zi pentru a observa modificarile. Daca veti constata schimbari ale starii pielii, se va relua folosirea bandajului abia dupa disparitia acestui fenomen. Pentru o folosire de succes este indicat sa folositi Magnoflex cateva zile in plus dupa amortizarea afectiunilor.


CONTRAINDICATII

Magnoflex - terapie pe baza de camp magnetic nu poate fi folosit de pacienti cu generator de puls cardiac sau alte aparate electronice de stimulare a unor functii importante ale organismului. Epilepticii sau femeile gravide trebuie sa consulte medicul sau practicianul de medicina alternativa. Protezele sintetice, implantele metalice in membre sau a valvelor cardiatice sintetice nu constituie contraindicatii; adica Magnoflex - terapie pe baza de camp magnetic poate fi folosit in aceste cazuri fara ezitari.

GARANTIE

Termenul de garantie pentru produsele Magnoflex este de 1 an, iar magnetii sunt garantati pe viata.


ATENTIE

Produsele cu camp magnetic Magnoflex nu se supun curatarii chimice!
Spalati doar manual la 30°C, folosind un detergent usor pentru lana!

MASCA PREMIUM ANTISTREES - ANTIINBATRANIRE  COD : 2040
 

 

 CONTACT REPREZENTANT ENERGETIX
--------------------------------

Marketing Director Energetix:
Reprezentant  Energetix Romania
Suteu Bente
 
Detoxamin Austria
Panactive Austria
Magnawell Germania 
Sanovita Austria
 
Targu Mures
22 Decembrie 1989
Mures | Romania
0743-019108
office@terapia-romania.ro

 CATEGORI PRODUSE
---------------------------------

PROMOTII | REDUCERI
----------------------------

LIVRARE PRODUSE 
------------------------- 
 
  ©2004-2016 Official Website Reprezentant Multi Level Marketing Energetix Romania , toate drepturile rezervate design by Terapia-Romania.ro
trafic site web